Persoonlijk Leefstijl Advies (PLA)

PLA-klein-formaat.png#asset:5481

Het Persoonlijk Leefstijl Advies is een rapport dat een goede aanvulling is op de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan. Waar de scan gericht is op zelfkennis en bewustwording, is het adviesrapport gericht op het geven van aanvullende adviezen en het creëren van een plan van aanpak.

Dit rapport geeft 100% op maat gemaakte adviezen op vijf leefstijlgebieden: Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie, waarbij de persoonlijkheid centraal staat. De adviezen zijn duidelijk en concreet geschreven door ons team van wetenschappers en experts. Zo kan Tsuru garanderen dat de inhoud wetenschappelijk onderbouwd en actueel is.

Het profiel uit de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan is de basis. De scores worden geanalyseerd en aan de hand daarvan worden de adviezen samengesteld. Deze zijn erop gericht om de medewerker gelukkiger, gezonder en gemotiveerder te maken.

Wat staat er in het PLA?

  • Een executive summary met bevindingen en scores op 5 leefstijlgebieden
  • Een Geluk, Gezondheid en Motivatie score met uitleg over individuele betekenis en vergelijking met Tsuru deelnemers en deelnemers binnen de eigen organisatie

Specifiek voor de medewerker:

  • De persoonlijkheid omschreven met concrete doelen
  • Voedingsscore met recepten
  • Beweegscore met work-outs
  • Stressbestendigheidscore met advies
  • Slaapscore met slaapadvies
  • Ambitiescore met bijbehorende adviezen
  • De BMI score met ideale gewichtsgrafiek
  • Weekmenu met recepten voor elke maaltijd van elke dag
Pla 1 Pla 2 Pla 3 Pla 4 Pla 5 Pla 6 Pla 7

Uitgelichte blogberichten

21 okt. 2019

15015

Het belang van werkgeluk

Het Werkgelukonderzoek 2019 bevestigt dat investeren in werkgeluk loont. Tsuru sprak zowel met de onderzoekster van het rapport, als met onze experts om de nieuwe bevindingen en cijfers zo goed mogelijk te duiden. Dit leidde tot deze longread.

04 okt. 2019

Clock 673903 1280

Effectief time management dankzij de pomodoro techniek

De pomodoro techniek komt van Francesco Cirillo, die met behulp van een tomaatvormige kookwekker (vandaar de naam) een techniek ontwikkelde om je focus zo goed mogelijk bij je werk te houden. Wij leggen de techniek voor je uit.

23 sep. 2019

Hoofd Armen

Hoe voorkom je een middagdip op kantoor?

De eerste helft van de werkdag verloopt zonder enige problemen, maar ergens na de lunch begint de gevreesde middagdip. Gelukkig kun je zelf iets doen om dit te voorkomen. Wij geven je alvast vijf tips.