Werkstress verminderen

Werkstress verminderen en terugdringen

Je hoort geregeld dat steeds meer mensen ziek thuis zitten met een burn-out, of burn-outklachten. Deze zijn vaak begonnen met het steeds meer ervaren van werkstress. Na een tijdje loopt dit zo hoog op, dat medewerkers niet anders kunnen dan thuisblijven. Vervelend voor zowel de medewerker als de werkgever. Daarom wordt er steeds meer geïnvesteerd om werkstress te verminderen door werkgevers. Zo voorkom je verzuim op de werkvloer, wat veel tijd en geld kan besparen. Tegenwoordig hebben veel bedrijven een ambitie om werkstress te verminderen. Tsuru kan deze ambitie verwerkelijken.

Persoonlijk rapport voor medewerkers

Volgens Tsuru begint werkstress verminderen en terugdringen met meer bewustwording onder medewerkers en werkgevers. Daarom biedt Tsuru aan medewerkers een lijst met persoonlijke vragen aan. Door deze vragen in te vullen, ontvangen alle medewerkers een Persoonlijkheid & Leefstijl Scan. Dit is een persoonlijk rapport waar iedereen informatie krijgt over hun persoonlijkheid, voeding, beweegpatroon, slaappatroon, stressniveau en ambitie. Door aan deze leefstijlgebieden te werken, verhoog je je eigen vitaliteit. Door het werken aan je vitaliteit te promoten, kun je als werkgever werkstress verminderen.

Zie werkgeluk als belangrijke investering

  • Bevorderen van werkgeluk
  • Psychisch verzuim verminderen
  • Duurzame inzetbaarheid verbeteren
  • Medewerkers gelukkiger maken
  • Productiviteit verhogen
  • Aandacht voor veerkracht van medewerkers
  • Werkprestaties verbeteren
Contact

Werkgeluk uit zich fysiek en mentaal

Coaching

Naast een persoonlijk profiel biedt Tsuru ook een coachingsapp aan. Deze app geeft medewerkers elke week uitdagingen en adviezen, gericht op een leefstijlgebied waar zij zelf voor kiezen. Door te werken aan één van deze leefstijlgebieden, gaan medewerkers zich gezonder en gelukkiger voelen, wat de werkstress vermindert. Daarnaast biedt de app ook blogs, vlogs en podcasts aan, die gericht zijn op alle leefstijlgebieden en die voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht je gekozen leefstijlgebied. Zo ontvang je dus ook bewustwording over alle leefstijlgebieden, zodat je aan alle zes de gebieden tegelijk kunt werken. Al deze informatie is wetenschappelijk onderbouwd dankzij samenwerking met onze Tsuru experts. Zij helpen medewerkers door tips te geven die helpen bij werkstress verminderen, een gezondere leefstijl oppakken, en bewustere keuzes te maken.

Kijk hier voor de andere duurzame inzetbaarheid producten.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.