Wij werken aan onszelf, net als jij

Tsuru is nooit af. Niet alleen luisteren we naar de vraag van de klant, we willen ook voorop lopen in het gebruik van nieuwe technologieën en de laatste relevante trends op het gebied van leefstijl en gezondheid volgen. Zónder dat we meegaan in hypes die weer overwaaien. 

Welke functionaliteit hebben we recent toegevoegd? Tientallen wetenschappers en experts hebben jarenlang gewerkt aan een model om jou een persoonlijk profiel te kunnen geven en vervolgens dagelijks persoonlijk te coachen. Slechts een klein gedeelte van de achtergrondinformatie en theoretische onderbouwing kun je ook terug vinden in de Tsuru App. Daarom is het vanaf nu mogelijk om je persoonlijke Tsuru Profielrapport per mail te ontvangen. Hierin staat onder meer een uitgebreide beschrijving van jouw persoonlijkheid en leefstijl, uitleg over hoe we daartoe komen en wat je er mee kan. 

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. We werken aan een extra functionaliteit waardoor het nóg aantrekkelijker wordt om gebruik te maken van Tsuru. Ten eerste willen we natuurlijk dat Tsuru daadwerkelijk effect heeft op je geluk en de gezondheid. Daarom worden we steeds persoonlijker. Verder ontwikkelen we een persoonlijk spaarsysteem en een newsfeed die de voor jou relevante informatie over geluk, gezondheid en motivatie filtert en publiceert.

It's not about ideas, it's about making ideas happen.

De klant is natuurlijk koning! In elk gesprek met gebruikers en werkgevers doen we weer inspiratie op voor nieuwe toepassingen. Heb jij feedback over de huidige versie van de Tsuru App, of suggesties om de Tsuru App te verbeteren of aantrekkelijker te maken? Laat het ons weten!

Dit is Tsuru voor jou:

  • We volgen de laatste trends
  • Filteren relevante informatie
  • We coachen jou persoonlijk, elke dag
  • We dragen bij aan een duurzame verandering in je leefstijl!
Snel contact



ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.