Ben jij dagelijks bezig met het stimuleren van productiviteit op de werkvloer? En houd jij het welzijn van jouw werknemers in de gaten, om ervoor te zorgen dat het verzuimpercentage zo laag mogelijk blijft? Niet alleen om jouw targets te halen, maar ook omdat je het belangrijk vindt dat het goed gaat met jouw werknemers?

Dan ervaar jij ook dat het nog niet zo makkelijk is om verzuim onder controle te krijgen. Veel voorkomend verzuim is namelijk niet eens zichtbaar op de werkvloer, denk hierbij aan aanwezig personeel dat minder productief is. Voelt jouw werknemer zich namelijk mentaal of fysiek niet goed, dan kun je ervan uit gaan dat de productiviteit ook niet optimaal is. Maar hoe kun je dit nou voorkomen en verbeteren?

Met Tsuru! Wij geloven er namelijk in dat het inzichtelijk maken van het welzijn van jouw werknemers, resulteert in het voorkomen van verzuim. Daarnaast stimuleren wij gezond en gelukkig gedrag op de werkvloer, wat zorgt voor een verhoogde productiviteit van tot wel 20%! Ben je benieuwd naar het resultaat dat Tsuru voor jouw organisatie kan bieden? Vul dan de Tsuru-Besparingscalculator in en vraag een gratis demo aan!

Bereken jouw besparing

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn tot wel 20% productiever en zijn veel minder vaak ziek. Uit onderzoek blijkt dat elke euro die jouw organisatie investeert in het welzijn van medewerkers, minimaal 3 euro oplevert. Bereken meteen de potentiёle besparing voor jouw organisatie!


%

Download onze whitepaper 'voorkom psychisch verzuim'. Download gratis

Wat is Tsuru?

 • Dashboard voor bestuurders biedt real-time inzicht
 • Draagt bij aan een positieve profilering van uw organisatie
 • Stimuleert duurzame en gezonde leefstijlgewoontes
 • Biedt een integrale aanpak (voeding, beweging, slaap, motivatie, stress, persoonlijkheid)
 • Is 100% digitaal en toch 100% persoonlijk op maat
 • Is zeer betaalbaar (terugverdientijd minder dan één jaar)
 • Is wetenschappelijk onderbouwd
 • Is zeer uniek, gebaseerd op eigen gepatenteerde technologie
 • Is een online kennisplatform
 • Geeft werkgevers real-time inzicht
 • Is altijd en overal beschikbaar
 • Is leuk, gemakkelijk, plezierig in gebruik en motiverend!
Meer dan 50% van de deelnemers geeft aan dat ze zich beter voelen op een of meerdere leefstijlgebieden, dankzij Tsuru. Ze slapen beter, zijn gemotiveerder of hebben meer controle over hun gezondheid.
Jeanne de Feber
- Cor Pijnenburg, Investeerder en Co-founder

Features van Tsuru

Feature Powercoin

Power Coins sparen

Dagelijks Power Coins sparen gebeurt bijna vanzelf en werkt heel motiverend. Kies ervoor om deze Power Coins te laten verzilveren voor een beloning.

Feature Profiel

Persoonlijk profiel

Na het invullen van vragenlijsten, krijgen werknemers een persoonlijk profiel van waaruit ze worden gecoacht. Na een week ontvangen ze een uitgebreid persoonlijke Personality & Lifestyle Scan.

Feature Vragen

Dagelijkse en wekelijkse vragen

Werknemers beantwoorden in de App dagelijkse vragen zoals 'Heb je zin in je werkdag?' en wekelijkse voortgangsvragen zoals 'Hoe heb je je deze week gevoeld?'Dit creëert bewustzijn en levert relevante informatie op voor het management. Ook is het mogelijk om bedrijfsspecifieke vragen te gebruiken.

Feature Meter

Tsuru Meter

Geluk, motivatie en gezondheid meten kan heel eenvoudig en snel met scores uit de dagelijkse en wekelijkse vragen.

Feature Newsfeed

Dagelijkse newsfeed

Een dagelijkse update van het belangrijke (inter)nationale nieuws in gezondheid, werk, stress en geluk.

Feature Implementatie

Implementatie programma

Wij helpen Tsuru succesvol te introduceren binnen de organisatie, zodat veel medewerkers het gaan gebruiken.

Geef mij een fit en gezond bedrijf Neem contact op!

Wij werken met Tsuru