Tsuru en coaching

Gezondheid en geluk voor iedereen

Tsuru wil gezondheid en geluk op een laagdrempelige manier voor iedereen mogelijk maken. Dus zonder dure coach, personal trainer of psycholoog en op het moment dat het jou past. Dit doen we met de Tsuru App, een dagelijkse, persoonlijke lifestyle coach.

Tsuru bekijkt jou als geheel

Tsuru is je persoonlijke, dagelijkse coach die je aan het roer zet van je eigen geluk en gezondheid. We coachen op gedrag. Daarom vinden we het belangrijk om meer te weten over je persoonlijkheid en hoe je omgaat met moeilijke situaties. Hoe jij omgaat met bijvoorbeeld stress, eten en sociale situaties is te trainen. Daarom analyseren we eerst wie je bent en blijft Tsuru zich continu ontwikkelen op basis van jouw feedback.

Met evidence-based vragenlijsten komen we erachter of je goed slaapt, gevarieerd eet, voldoende beweegt, veel of weinig stress ervaart en hoe je omgaat met tegenslagen en motivatie. Dit wordt gemeten in de Tsuru App. Op basis hiervan stellen we je persoonlijke profiel samen, waardoor bepaalde patronen zichtbaar worden gemaakt. Sport je graag alleen, of in een team? Ben je een emotie-eter, of ben je geneigd om een bepaald dieet aan te houden? Tsuru heeft het antwoord voor je!

Aan de slag

Met dagelijkse en laagdrempelige uitdagingen, kleine ‘challenges’, die bij jouw profiel passen, leer je je bewust te worden van een gezondere leefstijl. Deze uitdagingen inspireren je om net dat stapje extra te zetten of iets nieuws te proberen. Ben je vaak gestrest? Met de Tsuru uitdagingen via je smartphone leer je nieuwe manieren om stress de baas te zijn. In de blogs, die gekoppeld zijn aan de uitdagingen, krijg je meer tips om positieve gewoonten blijvend in je leven toe te passen. Daarnaast lees je hier over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van een gezonde leefstijl die wij speciaal voor jou selecteren.

Waarom Tsuru?

  • Tsuru is 24/7 beschikbaar, waar en wanneer het jou uitkomt
  • Tsuru behandelt alle aspecten van een gezonde leefstijl
  • Tsuru maakt je op een positieve manier bewust van je persoonlijkheid en gedrag
  • Tsuru gaat meteen over tot actie: elke dag een uitdaging!
  • Tsuru geeft elke week nieuwe, interessante achtergrondinformatie via blogs
Snel contact

Maak van positief gedrag een gewoonte!

Meer weten over deze gezondheid-app?

Benieuwd wat Tsuru voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het contact formulier in. Of bel direct met +31 (0)73 6848401.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.