Maarten heeft een achtergrond in International Business en is voor diverse organisaties nationaal en internationaal actief geweest op het gebied van sales, marketing en business development. Hij is nieuwsgierig, heeft een open blik en kijkt altijd naar mogelijkheden voor samenwerking om meerwaarde te creëren.

Gedurende zijn loopbaan heeft hij zich verder ontwikkeld als manager- en leidinggevende en heeft hij ervaren hoe cruciaal het is om mensen goed te begeleiden in hun groei en ontwikkeling. Om op korte en lange termijn tot goede prestaties te komen, is voor hem een goede fysieke en mentale gezondheid een belangrijke factor gebleken. Dat vindt hij terug bij Tsuru.

Het coachen van een grote groep mensen, en ze begeleiden op weg naar een betere gezondheid, meer balans en plezier op het werk spreekt Maarten erg aan. Hij spreekt diverse talen, is reislustig en houdt van persoonlijke uitdagingen op diverse gebieden. Hij haalt zijn energie en rust met name uit buitensport en buitenleven samen met zijn gezin, familie en vrienden.

Maarten Tuerlings Bekijk mijn profiel op LinkedIn