Diana is afgestudeerd als Lifestyle Professional met een specialisatie in Food & Health. Met haar passie voor schrijven wil ze anderen inspireren, informeren en aan het denken zetten over voeding, gezondheid en leefstijl.

Al aan het begin van haar opleiding Lifestyle werd Diana aangetrokken tot alles wat nieuw en innovatief was. Toen was trendwatching nog vooral iets vaags. Doordat ze in aanraking kwam met methodes om trends zichtbaar te maken, heeft ze geleerd om trends te herkennen en analyseren, maar ook om het onderscheid te maken in wat een korte- en langetermijntrend is. Ze gelooft dat trendwatching nooit zal verdwijnen. Trends in de gaten houden geeft bedrijven de ruimte om even buiten de gebaande paden te denken, zichzelf voor te bereiden op wat er komen gaat en natuurlijk niet te vergeten wat er al is, of bestaat.

Samen met haar persoonlijke interesse voor voeding, gezondheid en psychologie vond ze een mooie aansluiting als Product & Content medewerker bij Tsuru. Haar persoonlijke interesses liggen bij yoga, stedentrips en het ontdekken van nieuwe foodconcepten.

Diana Sleegers Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Blogs door Diana Sleegers

20 feb. 2019

Uit je hoofd, in de app. Met deze 5 apps word je een pro in to-do lijstjes maken

Met deze 5 apps leer je plannen als een pro

To-dolijstjes geven je net dat extra steuntje in de rug om gemotiveerder te zijn. Ben je van nature geen planner? Met deze apps lukt het iedereen om goed voorbereid aan de werkdag te beginnen!

20 feb. 2019

10 manieren om alles uit je to-do lijst te halen

10 manieren om alles uit je to-dolijst te halen

Heb je het erg druk of een constant gejaagd gevoel op je werk? Misschien is een to-dolijst wel dé oplossing om je werk te structureren en daarmee rust in je hoofd te creëren. Probeer het eens uit met onze tips.

11 feb. 2019

5 manieren om je ogen gezond te houden op je werk

5 manieren om je ogen gezond te houden op je werk

Bijna alle communicatie verloopt tegenwoordig via onze (werk)computer of laptop. Ga maar eens na als je een kantoorbaan hebt. Toch bestaat daarmee het risico dat je ogen overbelast raken. Oog-yoga is een van de manieren om je ogen te beschermen.

30 jan. 2019

Zijn vriendschappen op het werk goed voor je?

Zijn vriendschappen op het werk goed voor je?

Vrienden maken je leven leuker, en kunnen ook je werk een stuk leuker maken. Meerdere onderzoeken zijn het hierover eens. Maar let wel op, want een goede vriendschap met een collega is niet voor iedereen weggelegd.

21 jan. 2019

5 tips om Blue Monday de baas te zijn

5 tips om Blue Monday de baas te zijn

Vandaag is het Blue Monday: de meest deprimerende dag van het jaar. Hoewel de theorie nooit wetenschappelijk bewezen is, zijn er mensen die zich daadwerkelijk somberder voelen in deze periode van het jaar. Lees onze tips om Blue Monday te verslaan!

16 jan. 2019

Slecht horen op het werk: onschuldig of een serieus probleem?

Slecht horen op het werk: onschuldig of een serieus probleem?

Gehoorproblemen op het werk zijn vaak een ondergeschoven kindje als het om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid gaat. Met de juiste aanpak kunnen deze problemen vroegtijdig gesignaleerd, en daarmee deels voorkomen worden.

09 jan. 2019

3 manieren om je kwetsbaar op te stellen zonder schuldgevoelens

3 manieren om je kwetsbaar op te stellen zonder schuldgevoelens

Waarom kwetsbaar zijn? We willen juist een professionele, sterke versie van onszelf laten zien! Toch kun je met kwetsbaarheid op het werk een krachtige professionele indruk achterlaten - mits je het goed doet.

07 jan. 2019

Doe jij al mee aan de ‘no alcohol challenge?’ 6 tips voor een alcoholloze maand

Doe jij al mee aan de ‘no alcohol challenge?’ 6 tips voor een alcoholloze maand

Om het nieuwe jaar alcoholvrij te beginnen, is de 'no alcohol challenge' in het leven geroepen. Meedoen? Dat kan nog! Begin direct, en vink de dagen af op ons handige overzicht. Speciaal voor op je koelkast.

19 dec. 2018

De opkomst van gefermenteerd voedsel voor je maag en darmen

De opkomst van gefermenteerd voedsel voor je maag en darmen

Je staat er misschien niet bij stil, maar veel producten hebben eerst fermentatie ondergaan voordat ze hun lekkere smaak kregen. Dit zijn ook dagelijkse producten zoals kaas en yoghurt. In deze blog lees je meer over de kunst van fermentatie.