Diana is afgestudeerd als Lifestyle Professional met een specialisatie in Food & Health. Met haar passie voor schrijven wil ze anderen inspireren, informeren en aan het denken zetten over voeding, gezondheid en leefstijl.

Al aan het begin van haar opleiding Lifestyle werd Diana aangetrokken tot alles wat nieuw en innovatief was. Toen was trendwatching nog vooral iets vaags. Doordat ze in aanraking kwam met methodes om trends zichtbaar te maken, heeft ze geleerd om trends te herkennen en analyseren, maar ook om het onderscheid te maken in wat een korte- en langetermijntrend is. Ze gelooft dat trendwatching nooit zal verdwijnen. Trends in de gaten houden geeft bedrijven de ruimte om even buiten de gebaande paden te denken, zichzelf voor te bereiden op wat er komen gaat en natuurlijk niet te vergeten wat er al is, of bestaat.

Samen met haar persoonlijke interesse voor voeding, gezondheid en psychologie vond ze een mooie aansluiting als Product & Content medewerker bij Tsuru. Haar persoonlijke interesses liggen bij yoga, stedentrips en het ontdekken van nieuwe foodconcepten.

Diana Sleegers Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Blogs door Diana Sleegers

15 apr. 2019

Wat is acupressuur?

Wat is acupressuur?

In de encyclopedie wordt acupressuur omschreven als 'geneeswijze' of 'vorm van massage.' Maar waarom wordt acupressuur zo belangrijk gevonden voor je gezondheid? In deze blog lees je meer over acupressuur als therapie.

10 apr. 2019

Gezond eten ondanks je nachtdienst? Het kan, en wel met deze tips

Gezond eten ondanks je nachtdienst? Het kan, en wel met deze tips

Werk je vaak nachtdiensten, dan krijg je doorgaans te maken met een onregelmatig eet, beweeg- en slaappatroon. Dit brengt je uit balans. In deze blog lees je hoe je toch een gezond eetpatroon kunt handhaven.

03 apr. 2019

Waar komt die klimaatstress eigenlijk vandaan?

Waar komt die klimaatstress eigenlijk vandaan?

Zorgen om de toenemende hittegolven, smog, ziektes die onze kant op komen en vervuiling. Veel mensen kampen met enige vorm van klimaatstress. Toch blijft het vooral bij angst en schuldgevoel, wat juist een gat in de markt blijkt te zijn.

27 mrt. 2019

3 tips om de lunchpauze op het werk goed te gebruiken

3 tips om de lunchpauze op het werk goed te gebruiken

Neem jij altijd braaf je bammetjes mee naar het werk, om ze vervolgens aan je bureau op te eten? Dan ben je niet de enige. In deze blog lees je hoe je van de dagelijkse lunchpauze een fijn en productief moment maakt.

20 mrt. 2019

Werkende ouder? Zo beïnvloeden werk en privé elkaar positief

Werkende ouder? Zo beïnvloeden werk en privé elkaar positief

Loopt thuis alles op rolletjes? Grote kans dat het jou op het werk ook beter vergaat. Deze buffer beschermt je namelijk tegen slechtere tijden. In deze blog lees je hoe werk en privé elkaar positief kunnen versterken.

13 mrt. 2019

Zo geef je wat ‘Pyt’ aan je werk

Zo geef je wat ‘Pyt’ aan je werk

Denen zijn een van de gelukkigste volken die we kennen, maar wat is hun geheim voor een gezond en gelukkig leven? Met woorden zoals 'Hygge' en 'Pyt' geven ze een tipje van de sluier weg.

11 mrt. 2019

6 tips voor een voedzame week zonder vlees

6 tips voor een voedzame week zonder vlees

Vandaag begint de Nationale Week Zonder Vlees. Sta jij stil bij jouw vleesconsumptie? In deze blog lees je tips om lekker en verantwoord te beginnen met vegetarische gerechten.

06 mrt. 2019

Houd jij rekening met verschillende generaties binnen een vitaliteitsprogramma?

Houd jij rekening met verschillende generaties binnen een vitaliteitsprogramma?

Inmiddels zijn er (bijna) 4 generaties actief op de werkvloer. Bij iedere generatie passen er andere leefstijlbehoeftes of problemen. Als werkgever kun je rekening houden met deze verschillen binnen een vitaliteitsprogramma.

27 feb. 2019

5 slimme manieren om een productiviteitsninja te worden

6 slimme manieren om een productiviteitsninja te worden

Voor werkgevers is het belangrijk dat medewerkers gestimuleerd worden om productief te zijn, maar voor de medewerker is het net zo essentieel. Productief zijn op het werk is helemaal niet moeilijk, als je deze manieren toepast.