Cor is samen met Jessy Brouwers co-founder van Tsuru. Hij heeft het functionele model ontworpen waarmee de Tsuru App wordt aangestuurd en is verantwoordelijk voor de beleidsbepaling van Tsuru. Cor heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft meerdere ondernemingen opgezet die aan de basis stonden van baanbrekende technologische ontwikkelingen.

Een jarenlange fascinatie voor techniek en alles dat een mens gezond en gelukkig maakt, leidde er uiteindelijk toe om Tsuru samen met Jessy Brouwers te startten. Een andere belangrijke aanleiding voor de ontwikkeling van Tsuru kwam voort uit de realisatie dat het aanbod van veel gezondheidsinterventies veelal uniform is. Cor realiseerde zich dat verschillende typen mensen verschillende aanpakken nodig hebben om gezonder te worden. Niet ‘’one size fits all’’, maar een zo gericht mogelijke aanpak voor ieder individu werd de insteek van Tsuru.

In samenwerking met co-founder Jessy Brouwers is hij vervolgens gestart met het zoeken naar gezondheidsprofessionals en experts, waarmee Tsuru een integrale tool kon worden voor de bevordering van zowel fysieke als mentale gezondheid. Dit resulteerde in de zes gebieden waaruit Tsuru nu bestaat: psyche, voeding, slaap, stress, beweging en motivatie.

Cor is een gezonde en actieve ondernemer die graag het initiatief neemt in nieuwe ontwikkelingen. Als ondernemer is hij al ruim 40 jaar actief in de ontwikkeling van nieuwe technologische innovaties en de ontwikkeling van onroerend goed. Hij woont en werkt in zijn geliefde Noord-Brabant, waar hij naast werk ook graag het Bourgondische leven geniet.

Cor Pijnenburg Bekijk mijn profiel op LinkedIn