Partners

Wil jij reseller worden van Tsuru?


Tsuru is de meest complete tool om het geluk, de gezondheid en de motivatie van medewerkers duurzaam te bevorderen.

Er is steeds meer bewijs dat medewerkers geluk en gezondheid significant bijdraagt aan het totaal succes van een onderneming. En uit onderzoek blijkt dat programma's die het welzijn van medewerkers bevorderen niet langer een 'would like to have', maar een 'must-have' zijn voor employer branding, recruitment en retentie.

Tsuru onderscheidt zich doordat we 100% digitale coaching aanbieden op basis van de persoonlijkheid en het gedrag van deelnemers. Wij werken graag samen met bedrijven en professionals die een kans zien om hiermee hun eigen dienstverlening te verrijken. Bijvoorbeeld als aanvulling op assessments en coaching trajecten, health checks, bestaande vitaliteitsprogramma's en adviesdiensten.

Tsuru is onder meer interessant voor (leefstijl) coaches, arbo diensten, platformen voor vitaliteit en dienstverleners op het gebied van HR Advies en HR Software.

Ben jij enthousiast over de kansen met Tsuru? Neem dan contact met ons op de mogelijkheden te bespreken!
073 - 68 48 401 info@tsuru.nl

Meer dan 50% van de deelnemers geeft aan dat ze zich beter voelen op een of meerdere leefstijlgebieden, dankzij Tsuru. Ze slapen beter, zijn gemotiveerder of hebben meer controle over hun gezondheid.
Cor Pijnenburg, Investeerder en Co-founder
- Cor Pijnenburg, Investeerder en Co-founder