Voor wie is Tsuru?

Tsuru is voor iedereen die zijn of haar gezondheid en leefstijl wil verbeteren. Binnen organisaties is Tsuru geschikt voor:

Medewerkers
Beter slapen, beter om kunnen gaan met stress, meer energie hebben, zelfverzekerder zijn? Als medewerker ben je de spil van een organisatie. Het is daarom van groot belang dat je je mentaal en fysiek goed voelt. Hierdoor kom je beter tot je recht, op het werk, maar ook thuis. Met de Tsuru App werk je waar en wanneer je maar wilt aan je gezondheid en geluk.

HR afdelingen
Vitale medewerkers die nu en in de toekomst goed inzetbaar zijn? Daarvoor wil je het welzijn en de motivatie van medewerkers op een efficiënte manier meten en bijsturen, zonder dat daarbij de privacy van medewerkers in gevaar komt. Met het Tsuru Dashboard heb je als (HR) Manager op elk moment inzicht in het welzijn van medewerkers. Op deze manier kan bijgestuurd worden waar nodig, en is het meteen duidelijk waar behoeftes liggen op het gebied van bijvoorbeeld het vitaliteitsaanbod.

Chief Executive Officers
Als bestuurder wil je overzicht houden en weten wat er werkelijk speelt op alle niveaus van de organisatie. Meer vat krijgen op ziekteverzuim is nodig, net als het voorkomen ervan. Ook wil je op de hoogte blijven van actuele knelpunten. Tsuru houdt deze ontwikkelingen in de gaten en laat ze zien in het Tsuru Dashboard, zodat hoge kosten door bijvoorbeeld burn-outs voorkomen kunnen worden.