Hoe werkt Tsuru?

Dé tool voor gelukkige, gezonde en gemotiveerde medewerkers

Tsuru wil gezondheid en geluk voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen we door het samenbrengen van technologische innovatie en psychologie- en leefstijl wetenschappen, waarbij elke werknemer als geheel wordt bekeken.

Voor de werknemer
Tsuru geeft jou als werknemer een uniek coachingstraject, dat afgestemd is op je specifieke behoeften en persoonlijkheid. Wekelijks ontvang je in de Tsuru App kleine uitdagingen op maat, blogs en vlogs die aanzetten tot gezondere keuzes, en passen bij persoonlijke doelen.

Na een week ontvang jij als werknemer een Personality & Lifestyle Scan. Dit is een handig en compleet overzicht met een uniek, uitgebreid en persoonlijk profiel van jezelf met bijbehorende achtergrondinformatie. Daarnaast spaar je Power Coins door gebruik te maken van de Tsuru App. Dit zet aan tot meer motivatie om doelen te behalen en ook vol te houden.

Dit alles maakt Tsuru de meest complete manier om in kleine stappen te werken aan een gezonde en gelukkigere versie van jezelf.

Voor de werkgever
Tsuru maakt de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers real-time inzichtelijk voor het management via het Tsuru Dashboard. De antwoorden op de dagelijkse vragen zoals ‘Hoe voel je je?’ en ‘Heb je zin in je werkdag?’ worden direct in het Dashboard weergegeven en zijn over langere tijd te volgen. Ook de antwoorden op de voortgangsvragen zijn in het Dashboard te zien. Zo krijg je als werkgever snel inzicht in de werknemerstevredenheid en betrokkenheid, en kun je, al of niet per afdeling, proactief reageren om het geluk, gezondheid en motivatie te verbeteren.

Heb je als bedrijf of organisatie specifieke vragen? Dan kunnen deze aan de vragenlijst in de Tsuru App worden toegevoegd, waarna de data in een customized dashboard wordt weergegeven. De resultaten per afdeling, vestiging of andere gewenste selectie worden overzichtelijk gepresenteerd in het Dashboard en zijn volledig geanonimiseerd. Om de privacy van werknemers te waarborgen, kan het Dashboard pas resultaten tonen vanaf 20 deelnemers.