02 jul. 2018

8 Tips om beter te slapen met warm weer 1223

8 Tips om beter te slapen met warm weer

De zomer heeft voor- en nadelen. Warme zomerdagen worden afgewisseld met zweterige zomernachten, wat kan zorgen voor een gebrek aan slaap. Houd je hoofd koel met deze tips.

28 jun. 2018

Vlog Ouderworden 1223

Tsuru video - Hét recept voor gezond ouder worden op het werk

We leven gemiddeld steeds langer. Heeft het zin om op je oudere leeftijd nog druk te maken over je gezondheid? Bekijk de vlog voor de belangrijkste gezondheidstips van Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld.

27 jun. 2018

Trek jij je alles persoonlijk aan op het werk? Lees hier wat je er aan kunt doen 1223

Trek jij je alles persoonlijk aan op het werk? Lees hier wat je eraan kunt doen

'Neem het niet persoonlijk. Het gaat niet om jou' is een veelgehoorde uitspraak. Hoewel dit meestal waar is, kan het lastig zijn om in gedachten te houden als je overladen wordt met kritiek. Lees hier wat je eraan kunt doen.

27 jun. 2018

Tsuru gaat internationaal! 1223

Tsuru gaat internationaal!

Tsuru streeft ernaar om zo veel mogelijk medewerkers gelukkig, gezond en gemotiveerd te maken. Op vrijdag 22 juni 2018 werd het contract ondertekend, waarmee deze ambitie nu ook internationaal vorm krijgt.

25 jun. 2018

Is onbeperkt sporten goed voor je hart? 1223

Is onbeperkt sporten goed voor je hart?

Kan een teveel aan lichamelijke inspanning je lijf benadelen? In een groot onderzoek werd gepoogd om hier een antwoord op te geven. Wat dit antwoord is, lees je in deze blog van Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld.

25 jun. 2018

Slaapproblemen en werk (Infographic) 1223

Slaapproblemen en werk (Infographic)

Gemiddeld 30 procent ervaart wel eens slaapproblemen, zoals moeite met in- of doorslapen. Dit heeft automatisch invloed op werkprestaties. Bekijk hier de infographic voor meer cijfers en weetjes over slaapproblemen en werk.

20 jun. 2018

Tsuru video - Wanneer heb ik een jetlag? 1223

Tsuru video - Wanneer heb ik een jetlag?

Een jetlag kan leiden tot problemen met inslapen of doorslapen. Tsuru expert en GZ-psycholoog Drs. Larissa van der Zalm noemt in deze vlog de belangrijkste problemen en oplossingen.

20 jun. 2018

Ben jij een thrill seeker? Dan ben je dol op angst en beloning 1223

Ben jij een ‘thrill seeker?’ Dan ben je dol op angst (en beloning)

Kan het voor jou allemaal niet spannend en gek genoeg zijn? Misschien ben je dan wel een 'thrill seeker.' Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld legt uit waar deze drang naar nieuwe sensaties vandaan komt.

18 jun. 2018

Olijfolie 1223

Dé reden waarom je vandaag nog extra vierge olijfolie moet nemen

De mediterrane keuken is al eeuwenoud en wint bij veel mensen aan populariteit. Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld doet een boekje open over de gezondheidsvoordelen van olijfolie voor het hart.

14 jun. 2018

Tips voor gezond eten op het werk (Infographic) 1223

Tips voor gezond eten op het werk (Infographic)

Het aanbieden van gezonde voeding op het werk is belangrijk voor fitte, gezondere werknemers. Lees de belangrijkste cijfers over voeding en werk in deze infographic, met tips voor werknemers om gezonde keuzes te maken.

13 jun. 2018

Zes tips om milieubewustzijn op de werkvloer te vergroten 1223

6 tips om milieubewustzijn op de werkvloer te vergroten

Bijdragen aan een schoner milieu op het werk heeft veel voordelen, zoals het vergroten van werkgeluk. Wat kunnen werknemers doen om hun werk zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten? Lees onze zes belangrijkste tips.

13 jun. 2018

Tsuru video - Zo eet je voldoende groenten op een dag 1223

Tsuru video - Zo eet je voldoende groenten op een dag

Hoeveel groente op een dag krijg jij binnen? Het advies is om 250 gram groenten per dag te eten. Dit kun je op verschillende manieren doen. Bekijk de vlog met Tsuru expert en huisarts Drs. Chantalle Burgers voor tips.

11 jun. 2018

Hoge hartslag? Dit zijn de oorzaken 1223

Hoge hartslag? Dit zijn de oorzaken

Een hoge hartslag kan normaal zijn. Wanneer je lichaam meer zuurstof nodig heeft, gaat het hart sneller kloppen. Lees hier de belangrijkste oorzaken van een hoge hartslag, geschreven door Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld.

07 jun. 2018

Drie kwaliteiten die je moet bezitten voor succesvol agile werken 1223

Drie kwaliteiten die je moet bezitten voor succesvol ‘agile werken’

Misschien heb je de term 'agile werken' wel eens gehoord. Maar wat is het, en welke persoonlijke eigenschappen zijn er voor nodig? Lees verder om erachter te komen of jouw vaardigheden bijdragen aan succesvol agile werken.

06 jun. 2018

Tsuru video - De reden dat je wakker ligt door stress 1223

Tsuru video - De reden dat je wakker ligt door stress

Heb je het gevoel dat je altijd moe wakker wordt? Bekijk de vlog van Tsuru slaapexpert en GZ-psycholoog Drs. Larissa van der Zalm, om erachter te komen wat de reden is dat je slecht slaapt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11