12 jul. 2018

Tsuru video - Zes tips om gezond te blijven op vakantie 1223

Tsuru video - Zes tips om gezond te blijven op vakantie

Het vakantieseizoen staat weer voor de deur. Huisarts en Tsuru Expert Drs. Chantalle Burgers geeft in deze vlog een aantal praktische tips en adviezen om veilig, zorgeloos en gezond te genieten van je vakantie.

11 jul. 2018

Vier trends in duurzame inzetbaarheid 1223

Vier trends in duurzame inzetbaarheid

Goede werknemers aantrekken, behouden en boeien is voor veel organisaties een grote uitdaging. Lees hier welke trends jij als organisatie tegenkomt op het pad naar duurzame inzetbaarheid.

09 jul. 2018

Waar gaat het mis als je probeert af te vallen? 1223

Afvallen? Zo doe je het goed

Afvallen is vooral een innerlijk proces. Als de basis niet klopt, is het moeilijk om vol te houden. Met deze basisregels van Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld lukt het toch.

04 jul. 2018

De zin en onzin van een burn-out 1223

De zin en onzin van een burn-out

Een burn-out wordt door verschillende media bestempeld als een beroepsziekte. Het risico hierop wordt groter wanneer je als werknemer vooral werk doet dat je niet leuk vindt en teveel hooi op je vork neemt. Maar is dat echt het enige?

04 jul. 2018

Tsuru video - Waarom slapen we eigenlijk? 1223

Tsuru video - Waarom slapen we eigenlijk?

In de loop van de tijd zijn er verschillende inzichten opgedaan over de lichamelijke processen die plaatsvinden tijdens de slaap. Tsuru slaapexpert en GZ-psycholoog Drs. Larissa van der Zalm noemt de drie belangrijkste in deze vlog.

02 jul. 2018

Wat weet jij van een gezonde leefstijl? Test hier je kennis! 1223

Wat weet jij van een gezonde leefstijl? Test hier je kennis!

Gezond gedrag kun je trainen. Weet jij het antwoord op deze vragen? Houd een notitieboekje in de aanslag en ontdek wat jij weet over voeding, stress en meer.

02 jul. 2018

8 Tips om beter te slapen met warm weer 1223

8 Tips om beter te slapen met warm weer

De zomer heeft voor- en nadelen. Warme zomerdagen worden afgewisseld met zweterige zomernachten, wat kan zorgen voor een gebrek aan slaap. Houd je hoofd koel met deze tips.

27 jun. 2018

Vlog Ouderworden 1223

Tsuru video - Hét recept voor gezond ouder worden op het werk

We leven gemiddeld steeds langer. Heeft het zin om op je oudere leeftijd nog druk te maken over je gezondheid? Bekijk de vlog voor de belangrijkste gezondheidstips van Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld.

27 jun. 2018

Trek jij je alles persoonlijk aan op het werk? Lees hier wat je er aan kunt doen 1223

Trek jij je alles persoonlijk aan op het werk? Lees hier wat je eraan kunt doen

'Neem het niet persoonlijk. Het gaat niet om jou' is een veelgehoorde uitspraak. Hoewel dit meestal waar is, kan het lastig zijn om in gedachten te houden als je overladen wordt met kritiek. Lees hier wat je eraan kunt doen.

27 jun. 2018

Foto Persbericht 1223

Tsuru gaat internationaal!

Tsuru streeft ernaar om zo veel mogelijk medewerkers gelukkig, gezond en gemotiveerd te maken. Op vrijdag 22 juni 2018 werd het contract ondertekend, waarmee deze ambitie nu ook internationaal vorm krijgt.

25 jun. 2018

Is onbeperkt sporten goed voor je hart? 1223

Is onbeperkt sporten goed voor je hart?

Kan een teveel aan lichamelijke inspanning je lijf benadelen? In een groot onderzoek werd gepoogd om hier een antwoord op te geven. Wat dit antwoord is, lees je in deze blog van Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld.

25 jun. 2018

Slaapproblemen en werk (Infographic) 1223

Slaapproblemen en werk (Infographic)

Gemiddeld 30 procent ervaart wel eens slaapproblemen, zoals moeite met in- of doorslapen. Dit heeft automatisch invloed op werkprestaties. Bekijk hier de infographic voor meer cijfers en weetjes over slaapproblemen en werk.

20 jun. 2018

Tsuru video - Wanneer heb ik een jetlag? 1223

Tsuru video - Wanneer heb ik een jetlag?

Een jetlag kan leiden tot problemen met inslapen of doorslapen. Tsuru expert en GZ-psycholoog Drs. Larissa van der Zalm noemt in deze vlog de belangrijkste problemen en oplossingen.

20 jun. 2018

Ben jij een thrill seeker? Dan ben je dol op angst en beloning 1223

Ben jij een ‘thrill seeker?’ Dan ben je dol op angst (en beloning)

Kan het voor jou allemaal niet spannend en gek genoeg zijn? Misschien ben je dan wel een 'thrill seeker.' Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld legt uit waar deze drang naar nieuwe sensaties vandaan komt.

18 jun. 2018

Olijfolie 1223

Dé reden waarom je vandaag nog extra vierge olijfolie moet nemen

De mediterrane keuken is al eeuwenoud en wint bij veel mensen aan populariteit. Tsuru expert en cardioloog Drs. Ruud van Langeveld doet een boekje open over de gezondheidsvoordelen van olijfolie voor het hart.

1 2 3 4 5 6