Tsuru verhoogt de productiviteit van werknemers

Wat zijn de belangrijkste stappen om productiviteit te verhogen?

Als werkgever wil je graag dat werknemers optimaal gemotiveerd, gezond en ‘happy’ zijn met hun baan. Het gaat bij productiviteit verhogen niet zozeer om het werktempo, maar om de efficiёntie en motivatie die een werknemer laat zien. Dit vertaalt zich automatisch naar betere prestaties en minder werkverzuim.

Wil je de productiviteit verhogen van een werknemer, dan kun je op veel dingen letten. In de eerste plaats is een goede werksfeer belangrijk. De werknemer moet het idee krijgen dat er voldoende vertrouwen, respect, betrokkenheid, werkplezier en ruimte voor zelfontplooiing is. Een burn-out kan ontstaan door overbelasting en stress, maar door te weinig uitdaging en verveling ligt juist een bore-out op de loer. De werkgever zou opbouwende feedback kunnen geven of flexibele werktijden kunnen hanteren, waardoor de werknemer zijn of haar productiviteit kan verhogen.

Tsuru App voor samenwerking én gezondheid

Er wordt al veel gebruikgemaakt van technologieёn die de samenwerking bevorderen en productiviteit verhogen, zoals een onboarding-app. Dit kan natuurlijk ook op individueel, persoonlijk vlak als het om gezondheid gaat. Om goede prestaties te leveren, moet de werknemer immers gezond zijn en goed in zijn of haar vel zitten. Met de Tsuru App kan hier niet alleen thuis, maar ook op kantoor aan gewerkt worden. Door middel van uitdagingen kunnen werknemers hun productiviteit verhogen. De 6 leefstijlgebieden waar Tsuru voor staat, werken allemaal met elkaar samen. De ene dag krijgt de werknemer een uitdaging over omgaan met stress, en de volgende dag kan hij of zij werken aan persoonlijke motivatie of sociale relaties op de werkvloer. Zo blijft de werknemer geprikkeld. Bovendien weet hij of zij welke gebieden na verloop van tijd extra aandacht verdienen.

Tsuru en productiviteit

  • Tsuru voorkomt zowel een burn-out als een bore-out door het aanbod van persoonlijke uitdagingen
  • Tsuru vermindert stress en verhoogt motivatie, wat leidt tot een hogere productiviteit op de werkvloer
  • Werkgevers kunnen met Tsuru de pijnpunten van werknemers inzien, om vervolgens productiviteit te stimuleren
Contact

"Het Tsuru Dashboard zorgt voor een open blik, die stressvolle situaties van werknemers zichtbaar maakt. Dit zorgt voor stimulatie van de productiviteit"

Minder stress is meer productiviteit

Stress kan een werknemer zowel mentaal als fysiek flink opslokken. Dit vertaalt zich op de werkvloer in een verminderde motivatie en concentratie. Om de productiviteit te verhogen, is het voor werkgevers dus relevant om te zien waar de pijnpunten liggen. Is er op een specifieke afdeling veel stress? Zijn werknemers minder gemotiveerd? Hier is een open blik voor nodig, wat bereikt kan worden met het Tsuru Dashboard. Dit is speciaal ontwikkeld voor werkgevers. Aangezien het gemiddelde van de data wordt verzameld uit groepen van minimaal 20 deelnemers, hoeven werknemers zich geen zorgen te maken over hun privacy. De antwoorden op vragenlijsten, evenals hun persoonlijke gegevens, blijven altijd anoniem.

Meer weten over deze gezondheid-app?

Benieuwd wat Tsuru voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het contact formulier in. Of bel direct met +31 (0)73 6848401.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.