Tsuru stimuleert duurzame inzetbaarheid

Met gezondheidsmanagement richting gezond werken

Een veilige, gezonde werkomgeving is belangrijk voor werknemers. Gezondheidsmanagement bestaat uit alle ontwikkelingen en initiatieven die bijdragen aan het verbeteren van werk en de werkomgeving, met als doel duurzame inzetbaarheid. Dit is een essentieel onderdeel van de bedrijfscultuur. Het sturen van werknemersgedrag in de juiste richting en als werkgever zelf het goede voorbeeld geven, zijn onderdeel van dit gezondheidsbeleid. Denk aan aandacht voor bewegen, een veilige werkplek of ondersteuning bij mentale kwesties zoals stress- en motivatieproblemen.

Eigen regie over gezondheid met de Tsuru App

Net als bij verzuimmanagement, gaat het bij gezondheidsmanagement om het sturen op gezond gedrag. Het is belangrijk dat werknemers genoeg mogelijkheden en ruimte krijgen om met hun gezondheid en geluk aan de slag te gaan. Zij hebben immers ook een eigen verantwoordelijkheid hierin. Eigen regie wordt steeds belangrijker, mede gefaciliteerd door ontwikkelingen op het gebied van ‘personalised health’ en de ‘quantified self’. Nieuwe technologieën wekken in ieder geval de indruk dat gezondheidsmanagement mogelijk is. Het begint vaak bij het besef dat er redenen zijn om de gezondheid te verbeteren, én dat het mogelijk is om met kleine stappen een verbetering te realiseren. Daarnaast moeten de tools leuk en inspirerend zijn. 

Tsuru en gezondheidsmanagement

  • Tsuru stimuleert gezond gedrag op de werkvloer
  • Tsuru realiseert duurzame productiviteit
  • Tsuru maakt ongezond gedrag inzichtelijk
Snel contact

"Een veilige, gezonde werkomgeving realiseren met Tsuru."

De waarde van Tsuru

De Tsuru App is een echte aanvulling op gezondheidsmanagement, omdat:

  • Inzicht in gedrag en gedragsverandering centraal staat
  • Werknemers regie nemen over de gezondheid
  • De coaching middels de Tsuru App persoonlijk is
  • De Tsuru App 24/7 beschikbaar is, niet alleen tijdens kantooruren
  • De voortgangsgrafieken laten zien of een werknemer vooruitgaat

De Tsuru App kan dus goed geïntegreerd worden in het gezondheidsmanagement beleid van elk bedrijf. Door bewustwording van gedrag mogelijk te maken, legt Tsuru de weg open naar een duurzame gezondheid,  leefstijl en productiviteit. 

Voordelen voor werkgevers

Het Tsuru Dashboard is een oplossing voor de behoefte van werkgevers om te weten hoe het met de motivatie en welzijn van werknemers gaat. Wekelijkse voortgangsvragen maken dit inzichtelijk. Dit inzicht biedt nieuwe mogelijkheden voor actieve oplossingen binnen gezondheidsmanagement, wat het eenvoudiger maakt om werknemers nu én in de toekomst gericht te ondersteunen. Het Tsuru Dashboard geeft resultaten vanaf minimaal 20 werknemers. Aangezien Tsuru privacy belangrijk vindt en dit ook garandeert, blijven de gegevens van werknemers anoniem. 

Meer weten over deze gezondheid-app?

Benieuwd wat Tsuru voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het contact formulier in. Of bel direct met +31 (0)73 6848401.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.