Productiviteit verhogen met de Tsuru App!

Tsuru verhoogt de persoonlijke effectiviteit

Iedere werknemer is anders. De betekenis die door werknemers aan werk wordt gegeven, bepaalt hun houding en gedrag. Persoonlijke effectiviteit gaat om het vermogen van werknemers om goed te functioneren in verschillende situaties, en heeft dus direct effect op zijn of haar productiviteit. Als een werknemer bijvoorbeeld goed kan plannen, onderhandelen, adviseren of samenwerken, dan wordt de persoonlijke effectiviteit vergroot. Doordat de werknemer dit slim in kan zetten bij dagelijkse werkzaamheden, kan zo ook de productiviteit omhoog schieten. Hier hebben zowel werknemers als werkgevers enorm veel baat bij.

Meer productiviteit met de Tsuru App

De persoonlijke effectiviteit van werknemers kan door middel van training en coaching verbeterd worden. De Tsuru App ondersteunt dit op een laagdrempelige en voordelige manier. Door middel van interactieve en persoonlijke coaching in de vorm van dagelijkse interessante uitdagingen, leert de werknemer inzicht te krijgen in zijn of haar gedrag, doelen te stellen en bepaalde gewoontes- en patronen te doorbreken of bij te sturen. Tsuru geeft de werknemer dus eigen regie en kracht om gedrag te veranderen. Dit komt de training in vaardigheden op het gebied van persoonlijke effectiviteit ten goede. De inspirerende blogs met tips en uitleg dienen daarbij als ondersteuning.

Tsuru en persoonlijke effectiviteit

  • Tsuru verhoogt persoonlijke effectiviteit door coaching en training
  • Tsuru vergroot productiviteit door stimulatie van persoonlijke effectiviteit
  • Vanuit het Tsuru dashboard kan de persoonlijke effectiviteit gemeten worden
Snel contact

Tsuru is een complete en unieke tool die duurzame gedragsverandering bewerkstelligt. Tsuru stelt eerst de persoonlijkheid van een deelnemer vast. Je persoonlijkheid bepaalt immers voor een groot gedeelte je houding en gedrag ten aanzien van bijvoorbeeld plannen en samenwerken. De werknemer wordt vervolgens gedurende een periode in samenhang gecoacht op de belangrijkste leefstijlgebieden: voeding, bewegen, mentale veerkracht, motivatie op de werkvloer, slaap en stress. Met name de onderdelen mentale veerkracht en motivatie leveren een bijdrage aan de persoonlijke effectiviteit. Het uiteindelijk doel van Tsuru? Gemotiveerde, gezonde en gelukkige werknemers. Met een hogere productiviteit als resultaat.

Persoonlijke effectiviteit meten?

De oorzaken zullen vaak liggen op het gebied van gedrag en persoonlijke effectiviteit. Dit inzicht biedt de mogelijkheid om gericht bij te sturen waar nodig. Het Tsuru Dashboard geeft onder meer inzicht in de mate van welzijn, motivatie en ervaren stress van een afdeling of andere groep medewerkers op dát moment. De oorzaken van een mogelijk gebrek daaraan zullen vaak liggen op het gebied van gedrag en persoonlijke effectiviteit. Dit inzicht biedt de mogelijkheid om gericht bij te sturen waar nodig. Omdat de gegevens volledig anoniem zijn, hoeft geen enkele werknemer zich zorgen te maken om privacy.

Meer weten over deze gezondheid-app?

Benieuwd wat Tsuru voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het contact formulier in. Of bel direct met +31 (0)73 6848401.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.