Het Tsuru kerstpakket!

Gezond en gelukkig het nieuwe jaar in, met Tsuru

Ben jij op zoek naar een gezond kerstpakket voor je werknemers en relaties? Of naar een originele en gezonde aanvulling op het huidige, standaard kerstpakket? Met Tsuru maak je de belofte voor een gezond en gelukkig nieuw jaar écht waar.

Een gezond alternatief

Elk jaar wensen we onze werknemers en relaties een gezond en gelukkig nieuw jaar. Tsuru is een mobiele, persoonlijke leefstijl coach die deelnemers aan het roer zet van zijn/haar gezondheid en geluk. Wanneer Tsuru wordt toegevoegd aan een kerstpakket, ontvangen de deelnemers drie maanden lang inspirerende leefstijl coaching via de Tsuru App. Daarbij draag je als werkgever daadwerkelijk een steentje bij aan de mentale en fysiek gezondheid van de deelnemers.

Wat is Tsuru?

Gezonde mensen zijn minder vaak ziek, zitten lekker in hun vel en komen thuis en op het werk beter tot hun recht. Daarom is er nu Tsuru. Tsuru streeft ernaar om gezondheid en geluk voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze gezondheid is te beïnvloeden door een gezonde leefstijl. Tsuru geeft inzicht in iemands persoonlijkheid én bijbehorende gedrag, waardoor deelnemers leren bewust gezonde keuzes te maken.

AANBIEDING!

  • Speciale kerstpakket aanbieding: 3 maanden Tsuru coaching met de Tsuru App voor 15 euro per deelnemer.
Contact

"Met Tsuru werk je aan een écht gezond en gelukkig nieuw jaar!"

Tsuru leefstijl coaching

Mensen die mee willen doen installeren de Tsuru App op hun mobiele telefoon of tablet en maken een account aan. Als de deelnemer de eerste keer in logt stelt Tsuru aan de hand van vragenlijsten iemands persoonlijkheid vast. Ook stellen we vragen over de leefstijl, zoals slaap, bewegen, voeding en omgang met stress. Tsuru deelnemers ontvangen vervolgens een uitgebreid persoonlijk Profiel Rapport per e-mail. 

Afhankelijk van het persoonlijke profiel worden deelnemers vervolgens drie maanden lang, dagelijks gecoacht in het in kleine stapjes werken aan een grote verandering in gezondheid en geluk

De coaching van Tsuru is effectief doordat het gebaseerd is op wetenschappelijke methodes en technieken. Aan de methode is jarenlang gewerkt door vooraanstaande wetenschappers en medisch specialisten. Maar bovenal is Tsuru interessant en leuk! De Tsuru deelnemer leert zichzelf kennen en ontvangt dagelijks kleine persoonlijke ‘challenges’, bruikbare tips en inspiratie. Zo werken werknemers en relaties persoonlijk én op eigen tempo aan een gezond en positieve levensstijl!

Hoe werkt het?

  • Allereerst geef je aan hoe veel kerstpakketten uitgedeeld worden;
  • Vervolgens ontvang je mooi vormgegeven en luxe ingepakte vouchers;
  • De voucher geeft toegang tot drie maanden coaching in de Tsuru App; 
  • Je betaalt alleen voor het aantal keer dat de Tsuru App daadwerkelijk in gebruik is genomen.

 

Geïnteresseerd?

ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.