Dé App voor gezonde medewerkers

Gezondheid medewerkers draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat

Ben je op zoek naar een innovatieve manier om de gezondheid van medewerkers te bevorderen? Tsuru biedt een App voor medewerkers, waarmee zij aan alle aspecten van hun gezondheid en geluk kunnen werken!

Hoe werkt de Tsuru App?

De "Tsuru Gezondheid-App" coacht een medewerker door middel van kleine stappen richting een grote verandering in geluk en gezondheid. Dit doen wij door innovatieve technologie en psychologie te combineren in een App met veel features en diepgang. De gezondheid-App van Tsuru stelt eerst de persoonlijkheid van een deelnemer vast. Daarna brengen wij het gedrag ten aanzien van de leefstijlgebieden persoonlijkheid, voeding, slaap, stress, beweging en ambitie in kaart. Vanaf dat moment ontvangt de Tsuru deelnemer dagelijks overzichtelijke uitdagingen en adviezen via de App en een uitgebreid rapport met alle bevindingen en diepgaande achtergrond informatie, de Personality and Lifestyle Scan. Deze verbeteren het inzicht van deelnemers in hun leefstijl en bieden een systematische manier om zowel mentale als fysieke gezondheid te verbeteren. De App geeft concrete adviezen voor verbetering op basis van feedback die gegeven wordt door de medewerker en wekelijks wordt de voortgang geëvalueerd.

Waarom een gezondheids-app?

  • verhoging productiviteit
  • werkelijk betrokken werknemers
  • minder verzuim en verborgen verzuim
  • creativiteit en innovatie worden gestimuleerd
  • meer loyaliteit en minder verloop
  • betere verhoudingen op de werkvloer
  • een goed werkgeversimago
Contact

De App voor een significant betere gezondheid van uw medewerkers

Relatie tussen geluk en gezondheid

De ervaren gezondheid is afhankelijk van veel onderdelen van de leefstijl: zoals de kwaliteit en hoeveelheid slaap, hoeveel iemand beweegt en wat iemand eet. Er bestaat ook een relatie met het ervaren geluk. Iemand die gelukkig is, voelt zich gezonder, en andersom. Daarom ziet Tsuru gezondheid en geluk niet los van elkaar en wordt dit samengebracht in een overzichtelijke App, die makkelijk te gebruiken is door uw medewerkers.

Tsuru is anders

Wij onderscheiden ons doordat wij gedrag op een duurzame manier veranderen. En doordat wij ons (binnen de gezondheid-App) richten op alle elementen die van invloed zijn op mentale en fysieke gezondheid: persoonlijkheid, voeding, slaap, stress, bewegen en ambitie. Hiervoor werkt Tsuru al jaren samen met medisch specialisten, wetenschappers en experts op het gebied van psychologie en leefstijl.

Speciaal voor werkgevers

Er is een bewezen relatie tussen de gezondheid en het geluk van medewerkers en loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en ziekteverzuim. Factoren die een direct effect hebben op het bedrijfsresultaat. Voor werkgevers heeft Tsuru het Tsuru Dashboard ontwikkelt. Deze geeft real-time in het welzijn en de motivatie van de medewerkers op dát moment. Altijd met absoluut behoud van privacy door end-to-end cryptology!

Meer weten over deze gezondheid-App?

Benieuwd wat Tsuru voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het contact formulier in. Of bel direct met +31 (0)73 6848401.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.

Interessante blogberichten

06 mrt. 2019

Houd jij rekening met verschillende generaties binnen een vitaliteitsprogramma?

Houd jij rekening met verschillende generaties binnen een vitaliteitsprogramma?

Inmiddels zijn er (bijna) 4 generaties actief op de werkvloer. Bij iedere generatie passen er andere leefstijlbehoeftes of problemen. Als werkgever kun je rekening houden met deze verschillen binnen een vitaliteitsprogramma.