De gezondheid app

Gezondheid medewerkers draagt bij aan bedrijfsresultaat

Ben je op zoek naar een innovatieve manier om de gezondheid van medewerkers te bevorderen? Tsuru biedt een app voor medewerkers, waarmee zij aan alle aspecten van hun gezondheid en geluk kunnen werken.

Hoe werkt de Tsuru App?

De "Tsuru Gezondheid-App" coacht een medewerker met kleine stappen richting een grote verandering in geluk en gezondheid. Dit doen wij door een innovatieve technologie en psychologie te combineren in een app met vele functies. de gezondheid-app van Tsuru stelt eerst de persoonlijkheid van een deelnemer vast. Daarna brengen wij het gedrag van medewerkers ten aanzien van slaap, omgaan met stress, beweging en voeding in kaart. Vanaf dat moment ontvangt de Tsuru deelnemer dagelijks overzichtelijke uitdagingen via de app. Deze verbeteren het inzicht van deelnemers in hun leefstijl en wat ze kunnen veranderen. Ook geeft de app concrete adviezen voor verbetering. Wekelijks wordt de voortgang geëvalueerd.

Waarom een gezondheids-app?

  • verhoging productiviteit
  • werkelijk betrokken werknemers
  • minder verzuim en verborgen verzuim
  • creativiteit en innovatie
  • meer loyaliteit en minder verloop
  • betere verhoudingen op de werkvloer
  • een goed werkgeversimago
Contact

De app die bijdraagt aan de gezondheid van uw medewerkers

Relatie tussen geluk en gezondheid

De ervaren gezondheid is afhankelijk van veel onderdelen van de leefstijl: zoals de kwaliteit en hoeveelheid slaap, hoeveel iemand beweegt en wat iemand eet. Er bestaat ook een relatie met het ervaren geluk. Iemand die gelukkig is, voelt zich gezonder, en andersom. Daarom ziet Tsuru gezondheid en geluk niet los van elkaar en wordt dit samengebracht in een overzichtelijke app, die te gebruiken is door uw medewerkers.

Tsuru is anders

Wij onderscheiden ons doordat wij gedrag veranderen. En doordat wij ons (binnen de gezondheid-app) richten op alle elementen van een gezonde leefstijl: slaap, beweging, voeding, stress en gedrag in het algemeen. Hiervoor werkt Tsuru al vijf jaar samen met medisch specialisten, wetenschappers en experts op het gebied van psychologie en leefstijl.

Speciaal voor werkgevers

Tsuru heeft een module ‘motivatie op de werkvloer’ opgenomen in de gezondheid-app. Er is immers een bewezen relatie tussen de gezondheid en het geluk van medewerkers en loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en ziekteverzuim. Factoren die een direct effect hebben op het bedrijfsresultaat. Voor werkgevers heeft Tsuru het Tsuru Dashboard ontwikkelt. Deze geeft real-time in het welzijn en de motivatie van de medewerkers op dát moment.

Meer weten over deze gezondheid-app?

Benieuwd wat Tsuru voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het contact formulier in. Of bel direct met +31 (0)73 6848401.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.