Dé geluk App

Gelukkige medewerkers zijn productiever en loyaler

Het belang van gelukkige medewerkers wordt steeds vaker onderkent. Dat is niet voor niets. Gelukkige medewerkers zijn onder andere creatiever, meer betrokken, betere ambassadeurs en leukere collega’s. De Tsuru Geluk-App coacht medewerkers richting meer geluk en gezondheid op een wetenschappelijk onderbouwde, laagdrempelige manier. Resultaten maakt Tsuru inzichtelijk voor het management, met volledig behoud van privacy door middel van end-to-end cryptology.

Wat is geluk?

Geluk is een moment opname. En een woord dat voor iedereen wat anders betekent. Voor Tsuru betekent geluk mentaal fit zijn. Iemand die mentaal fit is:

 • Is veerkrachtig
 • Kan omgaan met stress
 • Zit lekker in zijn vel
 • Is zelfverzekerd
 • Heeft het gevoel dat hij met de juiste dingen bezig is.

Tsuru en geluk

 • verhoging productiviteit
 • werkelijk betrokken werknemers
 • minder verzuim en verborgen verzuim
 • creativiteit en innovatie
 • meer loyaliteit en minder verloop
 • betere verhoudingen op de werkvloer
 • een goed werkgeversimago
Contact

Deze geluk-App maakt medewerkers productiever en loyaler

Wat doet de Tsuru Geluk-App?

Tsuru heeft als streven om geluk en gezondheid voor iedereen toegankelijk te maken. Om dat te bereiken combineren wij technologie en cognitieve gedragspsychologie in een innovatieve App.

De Tsuru Geluk-App bevat vragenlijsten die de persoonlijkheid en leefstijl van deelnemers vaststellen. Vervolgens ontvangt de deelnemers dagelijks persoonlijke uitdagingen, adviezen en een uitgebreide rapportage van zijn of haar toestand in de vorm van de Personality and Lifestyle Scan. Uitdagingen en adviezen worden vergezeld door een korte uitleg en een verdiepende en prikkelende blogs. Zo geven wij een medewerker praktische handvatten om te werken aan geluk én gezondheid.

Tsuru kent zes onderdelen die niet los van elkaar gezien kunnen worden en die samenkomen in de App: Persoonlijkheid, voeding, slaap, stress, voeding, bewegen en ambitie. De medewerker wordt op al deze onderdelen, in samenhang, gecoacht. Daarvoor is de App altijd te raadplegen 24/7, 365 dagen per jaar.

Tsuru voor werkgevers

De medewerker beantwoord elke dag twee vragen: ‘Hoe voel je je?’ en ‘Heb je er zin in?’. Daarnaast zijn er wekelijks enkele voortgangsvragen die input zijn voor de geluk- en gezondheidsscore. De werkgever krijgt dit te zien op geaggregeerd niveau in het Tsuru Dashboard, waarin de input real-time te zien is. Zo weet je als werkgever altijd hoe de vlag er bij hangt. En kan je actie ondernemen daar waar dat nodig is. Gegevens worden volledig geanonimiseerd en privacy wordt te allen tijde gegarandeerd door middel van end-to-end cryptology.

Meer weten over deze gezondheid-app?

Benieuwd wat Tsuru voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het contact formulier in. Of bel direct met +31 (0)73 6848401.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.

Interessante blogberichten

13 feb. 2019

Deze persoonlijkheidseigenschappen bepalen hoe iemand werkt, denkt en 'voelt'

Deze persoonlijkheidseigenschappen bepalen hoe iemand werkt, denkt en 'voelt'

De Big Five bestaat uit 5 persoonlijkheidseigenschappen. Klinisch psycholoog en psychotherapeut Drs. Jessy Brouwers legt in deze blog uit welke persoonlijkheidseigenschappen invloed hebben op hoe iemand werkt.