Zet nu de eerste stap naar een gezonde organisatie

Een te hoge werkdruk en stress zijn, met 25%, de belangrijkste veroorzakers van ziekteverzuim. Het verborgen ziekteverzuim, medewerkers die wel aanwezig zijn maar niet productief zijn, is nog vele malen groter. Als deze medewerkers lang door blijven werken met gezondheidsklachten bestaat er een grote kans op een burn-out of ander verzuim. Met lange afwezigheid en bijbehorende hoge kosten als resultaat.

Daarom is er Tsuru. Tsuru verhoogt de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers én maakt deze inzichtelijk voor het management. Want de mentale en fysieke gezondheid hebben direct effect op de productiviteit, ziekteverzuim en motivatie. 

Gun iedereen een persoonlijke coach

Tsuru is er voor de medewerker. Wij bieden handvatten voor een gelukkig en gezond leven, zodat een medewerker het beste uit zichzelf kan halen. Thuis en op het werk. De Tsuru App  is laagdrempelig en legt de regie in handen van de medewerker en niet in die van de personal trainer of coach. Dit doen we door de medewerker inzicht te geven in het gedrag, en door vaardigheden aan te leren die bijdragen aan een gezonde leefstijl en motivatie op de werkvloer. 

Geschikt voor elke organisatie

Voor elke organisatie hebben wij geschikt aanbod. Het basisproduct biedt coaching aan medewerkers met de Tsuru App. Voor grotere organisaties is het Tsuru Dashboard interessant. Speelt er specifieke problematiek? Dan is het mogelijk om maatwerk vragenlijsten en coaching af te nemen. Kijk voor een uitgebreid overzicht naar het product overzicht. 

Direct meer weten?

Interesse in een gratis demo account of vrijblijvend telefonisch contact? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Mentaal en fysiek fitte medewerkers zijn:

  • Gemotiveerder
  • Loyaler
  • Betere ambassadeurs
  • Klantvriendelijker
  • Leukere collega's
  • Minder vaak ziek
  • Productiever
  • Creatiever
Snel contact


ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.