Een productieve dag met Tsuru!

Werknemers worden productiever met Tsuru

Gelukkige werknemers zijn productieve werknemers. Dit hoeft niet veel geld te kosten. Een productieve dag voldoet doorgaans aan enkele voorwaarden die elke werkgever kan stimuleren, hoe groot of klein de organisatie ook is. De belangrijkste voorwaarde is dat werknemers goed in hun vel zitten. Daarnaast moet de werknemer het gevoel krijgen dat hij of zij er echt bijhoort, genoeg uitdaging heeft én een zinvolle bijdrage kan leveren aan de organisatie en zichzelf. Sociale interactie tussen werknemers is belangrijk om een productieve dag te stimuleren, evenals een gezonde werkomgeving en een goede balans tussen werk en rust. Dit wordt aangewakkerd met interventies op het gebied van bewegen en gezondheid, maar ook door werknemers respect, waardering en support te geven.

Haal meer uit productiviteit

Naast deze voorwaarden hebben werknemers uiteraard ook zelf de touwtjes in handen wanneer het gaat over gezondheid, geluk motivatie en productiviteit. Productiever zijn gaat niet zozeer om harder werken, maar om bewustwording: waar liggen prioriteiten en grenzen, en welke activiteiten slokken de meeste tijd op? Pas als werknemers weten hoe ze zo optimaal mogelijk kunnen presteren, kunnen ze een productievere dag nastreven. Hier kan de Tsuru App een steuntje in de rug geven. Dagelijkse uitdagingen geven werknemers de mogelijkheid om, op basis van hun persoonlijke profiel, aan een gezonde leefstijl te werken. Dit gebeurt op het gebied van voeding, bewegen, stress, slaap, motivatie en psyche. In de Tsuru blogs worden er tips gegeven voor meer concentratie, motivatie en minder stress, zodat het voor werknemers makkelijker wordt om van iedere dag een productieve dag te maken.

Tsuru en productiviteit

  • Tsuru stimuleert geluk, gezondheid en motivatie: dit zorgt voor een productieve houding
  • Door tips en blogs van Tsuru, wordt het makkelijker om een dag productiever te maken
  • Tsuru zorgt voor bewustwording zodat werknemers optimaal kunnen presteren
Contact

"Tsuru stimuleert het nastreven van een productieve dag op de werkvloer"

Positieve en productieve werknemers

Geluk, motivatie en stress hangen samen met de mate van productiviteit op de werkvloer. Is er behoefte aan meer inzicht in deze factoren? Dan is het Tsuru Dashboard een effectieve oplossing voor werkgevers. Het welbevinden, de motivatie en de mate van stress kan geanalyseerd worden vanaf 20 deelnemers, waardoor het voor individuen volledig anoniem blijft. Dit maakt het Dashboard een krachtige tool voor bewustwording, en de stappen die daarna gezet kunnen worden voor positieve en productieve werknemers.

Meer weten over deze gezondheid-app?

Benieuwd wat Tsuru voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het contact formulier in. Of bel direct met +31 (0)73 6848401.ik ga akkoord met de privacy & Cookie Policy.