Bedrijven

Een te hoge werkdruk en stress zijn, met 25%, de belangrijkste veroorzakers van ziekteverzuim. Het verborgen ziekteverzuim, dus medewerkers die wel aanwezig zijn, maar niet productief, is nog vele malen groter. Als deze medewerkers lang door blijven werken met gezondheidsklachten, bestaat er een grote kans op een burn-out. Met lange afwezigheid en bijbehorende hoge kosten als resultaat.

Daarom is er Tsuru. Tsuru verhoogt de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers én maakt deze inzichtelijk voor het management. Want de mentale en fysieke gezondheid hebben direct effect op de productiviteit, ziekteverzuim en motivatie. 

Tsuru verandert gedrag en richt zich daarbij op vaardigheden die een medewerker kan aanleren, waardoor hij beter kan omgaan met werkdruk en stress. Tsuru heeft een persoonlijke, holistische benadering en is evidence-based. De oprichters hebben, samen met een groep van medisch specialisten en wetenschappers, meer dan vier jaar geïnvesteerd in het ontwikkelen van een model op basis van algoritmes. Zowel de profilering als het coachingsprogramma van Tsuru is gebaseerd op technieken die in psychotherapeutische settings gebruikt worden.